onsdag den 3. oktober 2012

Vi går da ind for genbrug?

Det er dejligt med genbrug. Genbrug er en del af løsningen på miljøproblemerne i verden, for når vi genbruger, så bruger vi ikke nær så meget energi.

Men nogle gange kan det måske være lige til kanten.

Se f.eks. Berlingske Tidende, som i dag genbruger arkivfoto i deres to sammenhængende historier om formandsvalget i SF. Joh, det er selvfølgelig næsten samme historie, der ligger bag og det er i hvert fald de samme to personer - men voldsomt inspirerende er det nok ikke:

Kigger man så på kommentarerne, følger læserne godt op på genbrugstanken. 5 kommentarer i alt og 4 af dem lader til at være SF´ere, der er godt gale i skralden på snilde Villy.

Ellers vil jeg ikke sige så meget andet om formandsvalget i SF, end at det har potentiale til at bringe en bombe under regeringen, for uanset udfaldet vil SF være nødt til gøre et eller andet drastisk for ikke at ende uden for folketinget efter de næste 2-3 valg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar! Det er altid en glæde at få respons!

Hvis du har kommenteret som anonym, kan du altid vende tilbage til indlægget og se, om der er blevet svaret på din kommentar.

Har du derimod identificeret dig selv, f.eks. som registreret bruger eller med din Googlekonto, kan du vælge at få tilsendt besked ved at sætte vinge ved boksen "Underret mig."