Bøger

Du kan vælge at betale med VISA/Dankort, når du kommer til kassen.
Spar penge på fragten! Jo mere, du køber for, jo mindre fragt
(Der er naturligvis ikke fragt på eBøger)


NB! Ønsker du at betale via bankoverførsel eller med MobilePay skal du bestille ved at sende en mail med titel, antal og forsendelsesadresse til perholbo@gmail.com (Er det bøger fra Effatha Forlag skal mail sendes til mf@mohabat.net - i så fald er det angivet ved bogen)


KORANENS DILEMMA - SOCIOLOGISK

Massoud Fouroozandeh og Per Holbo
Koranens Dilemma - Sociologisk

Hvordan blev Koranen til? Er den en åbenbaring fra Alláh? Eller er den en menneskelig opfindelse og et magtredskab? ”Koranens Dilemma – sociologisk” er den første i en serie af bøger, der stiller spørgsmålstegn ved den fortælling om Koranen, som vi her i vesten ellers ukritisk har købt, uden at undersøge, om det nu også holder stik. I bogen opstiller forfatterne en alternativ hypotese om Koranens oprindelse og underbygger hypotesen med kildemateriale fra både Koranen selv og de kilder, som muslimske teologer typisk henter inspiration fra til fredagsbøn. De indsatte spørgeark i slutningen gør bogen velegnet til studieforløb i folkeskoler og på gymnasiet, men bogen kan også bruges som almindelig læsning i lænestolen for den, der gerne vil vide mere om Islam og som ønsker at kunne deltage i debatten om Islam på et mere velfunderet grundlag.

Se samtale mellem forfatterne her:

Samtale mellem Massoud Fouroozandeh og Per Holbo om Koranens Dilemma sociologisk


Per Holbo fortæller om sin rejse fra Halal-Hippie til Islamkritiker her:
Fra Halal-Hippie til Islamkritiker

Bestil bogen ved at sende en mail til mf@mohabat.net
Husk at skrive den adresse, bogen skal sendes til.

Pris: 249,- plus forsendelseUDGÅRDS PORTEPer Holbo
Udgårds Porte
"Udgårds Porte" er anden bog i serien "Projekt Fyrkat" og fortsætter, hvor "Skrymers Handske" slap! Tjalfe og Røskva vågner forvirrede op på Alfheim. Balder er forsvundet efter en test af det nye Aseskib, Mjølner. Under eftersøgningen bliver de kontaktet af jætten Trym, der forlanger at...
kr151,08 Paperback
eBog: 49,- (sendes direkte til din mail)


Lån "Udgårds Porte" på ereolen.dk:
Per Holbo
Skrymers Handske
"Skrymers Handske" er første bog i serien "Projekt Fyrkat" og historien fortsætter i "Udgårds Porte" Da Tjalfe og Røskva bliver kidnappet af Jætterne, må Thor, Loke, Sif og Freja ud på en redningsmission. Men der er en forræder iblandt dem. Hvem kan de stole på? Og kan de nå at redde...
kr151,08 Paperback
eBog: 49,- (sendes direkte til din mail)
Særligt tilbud i begrænset periode: 10,-!


"Drillefanten Lille-Knud er anderledes. Han kan nemlig ikke lide at drille og det er altså lidt af et problem, når man er en drillefant. Især til fastelavn. Men i år får Lille-Knuds gode ven, Kilderaffen Karl-Smart en smart idé. Kan det mon lykkes Lille-Knud at blive årets Drillefant, uden at han opgiver sin egen personlighed?"


eBog: 49,- (sendes direkte til din mail)

Hardback 149,-


"Prinsesse Lila har det svært med sig selv. Den Vrede Hest skælder ud og bilder hende ind, at hun ikke er god nok til Prinsen. Men heldigvis får hun en god ven i Dragen, som hjælper hende til at få bugt med Den Vrede Hest. Vil det lykkes?"

eBog: 49,- (sendes direkte til din mail)

Hardback 149,-"Vil du gerne udgive en bog? Har du ingen eller næsten ingen viden om, hvordan man gør? Så er her en letforståelig trinvis guide til udgivelse af eBøger på dansk og engelsk. Bogen indeholder hjælp til opsætning af eBøger, lette trin til udgivelse på Amazon, Smashwords samt på danske webshops. Og som en ekstra bonus får du hjælp til fritagelse for skat fra de amerikansk baserede portaler. Bogen er skrevet i et sprog, som alle kan forstå og du skal ikke have andre forudsætninger end et normalt kendskab til computer.
Denne 2. udgave er udvidet med den seneste udvikling på Amazon og udvidet med et kapitel om Saxo Publish"


eBog: 49,- (sendes direkte til din mail)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar! Det er altid en glæde at få respons!

Hvis du har kommenteret som anonym, kan du altid vende tilbage til indlægget og se, om der er blevet svaret på din kommentar.

Har du derimod identificeret dig selv, f.eks. som registreret bruger eller med din Googlekonto, kan du vælge at få tilsendt besked ved at sætte vinge ved boksen "Underret mig."