Bøger

Du kan vælge at betale med VISA/Dankort, når du kommer til kassen.
Spar penge på fragten! Jo mere, du køber for, jo mindre fragt
(Der er naturligvis ikke fragt på eBøger)


NB! Ønsker du at betale via bankoverførsel eller med MobilePay skal du bestille ved at sende en mail med titel, antal og forsendelsesadresse til perholbo@gmail.com


"Udgårds Porte fortsætter, hvor Skrymers Handske slap:
Tjalfe og Røskva vågner forvirrede op på Alfheim.
Balder er forsvundet efter en test af det nye Aseskib, Mjølner.
Under eftersøgningen bliver de kontaktet af jætten Trym, der forlanger at blive gift med Freja på sin hjemplanet Muspelheim ved Udgårds Porte.
Hvordan kan de befri Balder, skaffe Mjølner tilbage og samtidig sikre, at Freja ikke ender som jættekone?
Og hvorfor er Trym så besat af Freja?"

eBog: 49,- (sendes direkte til din mail)
Lån "Udgårds Porte" på ereolen.dk:
Paperback 149,- (køb hos SAXO)


"Da Jætterne angriber Fyrkat-ekspeditionen og bortfører menneskebørnene Tjalfe og Røskva, må Thor og hans kampfæller iværksætte en sindssyg redningsaktion.
Kan Thor nå at redde Tjalfe og Røskva, inden Jætterne slår dem ihjel og hvem kan han i sidste ende regne med, når det gælder?"


eBog: 49,- (sendes direkte til din mail)
Særligt tilbud i begrænset periode: 10,-!

Paperback 99,-"Drillefanten Lille-Knud er anderledes. Han kan nemlig ikke lide at drille og det er altså lidt af et problem, når man er en drillefant. Især til fastelavn. Men i år får Lille-Knuds gode ven, Kilderaffen Karl-Smart en smart idé. Kan det mon lykkes Lille-Knud at blive årets Drillefant, uden at han opgiver sin egen personlighed?"

eBog: 49,- (sendes direkte til din mail)
Hardback 149,-


"Prinsesse Lila har det svært med sig selv. Den Vrede Hest skælder ud og bilder hende ind, at hun ikke er god nok til Prinsen. Men heldigvis får hun en god ven i Dragen, som hjælper hende til at få bugt med Den Vrede Hest. Vil det lykkes?"

eBog: 49,- (sendes direkte til din mail)

Hardback 149,-


"Vil du gerne udgive en bog? Har du ingen eller næsten ingen viden om, hvordan man gør? Så er her en letforståelig trinvis guide til udgivelse af eBøger på dansk og engelsk. Bogen indeholder hjælp til opsætning af eBøger, lette trin til udgivelse på Amazon, Smashwords samt på danske webshops. Og som en ekstra bonus får du hjælp til fritagelse for skat fra de amerikansk baserede portaler. Bogen er skrevet i et sprog, som alle kan forstå og du skal ikke have andre forudsætninger end et normalt kendskab til computer.
Denne 2. udgave er udvidet med den seneste udvikling på Amazon og udvidet med et kapitel om Saxo Publish"


eBog: 49,- (sendes direkte til din mail)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar! Det er altid en glæde at få respons!

Hvis du har kommenteret som anonym, kan du altid vende tilbage til indlægget og se, om der er blevet svaret på din kommentar.

Har du derimod identificeret dig selv, f.eks. som registreret bruger eller med din Googlekonto, kan du vælge at få tilsendt besked ved at sætte vinge ved boksen "Underret mig."