onsdag den 24. oktober 2012

Kedelige pligter eller arbejdsfællesskab?

Jeg synes, det er vigtigt at mine børn har nogle konkrete pligter i hjemmet. De skal ikke bare sidde på deres flade po-po og glo fjernsyn, mens min kone og jeg drøner rundt i hele huset og laver mad, fylder og tømmer opvaskemaskinen, vasker tøj og gør rent.

Børnene skal være med...

Men det er faktisk lettere sagt end gjort og jeg må bare konstatere, at det ofte er meget lettere selv at gøre tingene, end det er at holde ungerne i gang.

Så var det, jeg kom i tanke om, at jeg jo egentlig godt kan forstå, det virker lidt uoverkommeligt for dem, for ærligt talt: hvor ER pligter dog kedelige!



Jeg gider jo heller ikke selv ordne tingene, når jeg skal gøre det alene. Det er langt nemmere og meget mere hyggeligt at gøre ting sammen, for så har vi et arbejdsfællesskab, hvor vi har følelsen af, at vi har en fælles opgave og er sammen om tingene.

Så nu har jeg lavet en plan med opgaver, der skal ordnes og i stedet for at prikke ungerne ud til at lave hver deres opgave, så klarer vi tingene sammen. Og det er faktisk lykkes ganske pænt. Jeg bruger ikke nær så megen energi på at holde dem til ilden og de får den dejlige følelse af stolthed over at være med i det hele.

Jeg er selvfølgelig spændt på, om det holder ved, men jeg tror på det...

Har dine børn arbejdsopgaver derhjemme?

11 kommentarer:

  1. jeg krydser fingre for du holder ved. vi bor i odense og har altid skænderi om rengøring og støvsugning. de giiiiider ikke.

    SvarSlet
    Svar
    1. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

      Slet
  2. Hej Per,

    Tak for din kommentar.
    Ja, jeg tror faktisk, jeg holder fast i det, selv om det til tider kan være lidt af en udfordring med hverdagens travlhed.

    Under alle omstændigheder virker det som om det i sidste ende giver børnene og mig mere tid med hinanden, fordi der ikke hele tiden ligger opgaver og råber på at blive ordnet...

    mvh.

    Per

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg tror også det er godt for børnene - både i forhold til tiden man bruger sammen, men også det faktum at man lære dem at man som familie skal være fælles om tingene! Dog har jeg personligt alligevel taget konsekvensen og fået rengøringshjælp (blot på prøve), da det også er en opvejning af kvalitetstid sammen med familien :-) forrige weekend var vi på Odense stadion, og det gav faktisk et sundt perspektiv på, hvad man ellers kan bruge sin tid på istedet :-)

      Slet
  3. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com

    SvarSlet
  4. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

    SvarSlet
  5. Trenger du et hastelån for å fjerne gjelden din eller trenger du et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du et lån konsolidering eller boliglån? Ikke søk mer siden vi er her for å gjøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Kontakt oss på e-post:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    nettsted: www.oceanfinance.co.uk

    Dette er Ocean Finance Mortgages. Vi tilbyr lån til interesserte med en rimelig rente på 2 %. Rekkevidden varierer fra 2 000 Euro til maksimalt 100 000 000,00 Euro.

    SvarSlet
  6. Personligt og investeringslån tilbud

    Vi tilbyder lån til seriøse personer til en lav rente på 3%.

    Skal du betale dine regninger, eller har du brug for et investeringslån? Dette er det rigtige sted at få den økonomiske hjælp, du har brug for. Vi tilbyder et minimum på €5000,00 til et maksimum på €50.000.000,00.

    E-mail os på: mobilfunding1999@gmail.com for mere info

    Med venlig hilsen

    SvarSlet
  7. HELLO Loan Offer Alert For Everyone! Are you financially down and you need an urgent credit/financial assistance? Or are you in need of a loan to start-up/increase your business or buy your dream house. GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. WhatsApp:+447535135409 Email: Libertyprivatefunding@gmail.com , they are Reliable, Fast in communication and Trusted.

    SvarSlet
  8. Vil du låne, og du ved ikke, hvor du kan få et rigtigt lån?
    Vil du starte en virksomhed, men du har ingen kapital?
    Skal du ansøge om et lån af en eller anden grund?
    Mangler du et julelån?

    Dit håb er endelig her, da Elena Nino yder hurtige og pålidelige lån, deres service er 100% ægte og garanterer dig at få dit lån, når du ansøger, kontakt venligst via e-mail og godkend i dag på: elenanino0007@gmail.com

    Tak og Gud velsigne
    TILLID
    Ingrid

    SvarSlet
  9. Har du brug for midler til erhvervslivet eller lejet.. Med Miller lånefirma er et privat, långivende selskab fonde. Virksomheden uddeler sikrede og usikrede lån
    Lånebeløb: $2.000,00- $20.000.000,00
    Lånetid: 6 måneder - 30 år
    Rente: 3% årligt
    Låneformål: Alle
    Lånetype: Alle
    LTV: 85-95 %
    Ingen forudbetaling, hurtig og pålidelig finansiering.
    For mere info:
    Millerfreddy21@gmail.com

    SvarSlet

Tak for din kommentar! Det er altid en glæde at få respons!

Hvis du har kommenteret som anonym, kan du altid vende tilbage til indlægget og se, om der er blevet svaret på din kommentar.

Har du derimod identificeret dig selv, f.eks. som registreret bruger eller med din Googlekonto, kan du vælge at få tilsendt besked ved at sætte vinge ved boksen "Underret mig."