mandag den 2. april 2012

Fagre nye verden

Selv om jeg udgiver eBøger og dermed tilhører den flok i Danmark, som er længst fremme, når det gælder bogbranchen og brugen af ny teknologi, så er jeg nu alligevel ikke den varmeste loddekolbe på elektronikværkstedet.

Derfor har jeg af og til nogle gevaldige problemer med at forstå, hvordan teknikken fungerer og hvordan det nu lige er, at man skal vedligeholde en blog og få den til at se præsentabel ud og sådan.

Jeg vil f.eks. gerne kunne lægge nogle smagsprøver ud på bloggen af de ting, jeg udgiver, men jeg har endnu ikke fundet lige præcis den rigtige måde at gøre det på. Så det er nærmest blevet til sådan et par halvhjertede forsøg.

Men i dag fandt jeg pludselig noget, jeg kunne bruge. Mine danske udgivelser ligger nemlig bl.a. på riidr og de har et ganske fantastisk værktøj til smagsprøver. Og så er det jo, jeg tænker: "Jamen, hov, det er da lige noget for mine trofaste læsere af bloggen at blive prøveklude for sådan en gimmick!"

Som tænkt, så gjort - værs´go:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar! Det er altid en glæde at få respons!

Hvis du har kommenteret som anonym, kan du altid vende tilbage til indlægget og se, om der er blevet svaret på din kommentar.

Har du derimod identificeret dig selv, f.eks. som registreret bruger eller med din Googlekonto, kan du vælge at få tilsendt besked ved at sætte vinge ved boksen "Underret mig."