søndag den 19. februar 2012

En billig svømmehal

Så kom vi på vores første vinterferie nogensinde. Vi plejer ikke sådan at tage på ferie og for det meste har vores vinter-, påske- og efterårsferier foregået på den måde, at vi er blevet hjemme og så taget på en tur eller to ud at se noget, vi ellers ikke ser.

Men i år valgte vi at tage i sommerhus i Øster Hurup, som ligger helt ude på Jyllands øskyst midt mellem Mariager Fjord og Limfjorden. Her havde vi fundet (vi er jo så altså min dejlige kone, Kirstine!) et sommerhus på godt 100m3 til den gode pris af 2200,- for en hel uge plus forbruget, som landede på lige knap 700,-

Vi havde besluttet at vi ville i vandland, for ungerne elsker at svømme og vi har haft stor fornøjelse af svømmehallen inde i Horsens. Men ak... prisen var ikke rar at stifte bekendtskab med. Det nærmeste vandland, som jeg ikke skal nævne navnet på her, forlangte den van(d)vittige pris på 78,- pr. person. Ingen børnerabat, ingen familierabat, ingen mængderabat. 78 kroner gange 6 personer = 468kr.!

Når vi nu havde givet 2200,- for et sommerhus i 7 dage, ville 468,- jo altså svare til godt en femtedel eller ca. det samme som det samlede varmeforbrug hele ugen, så det syntes vi var lidt voldsomt.

Derfor sendte vi en lille fortrop for i det mindste at tage bestik af, hvad vi i så fald betalte til og den efterfølgende samtale mellem min kone og den ansatte på stedet var ganske sigende. Hun kom ind på etablissementet og kiggede ind gennem ruden til dette "subtropiske paradis" og måtte blot sige: "Er det dét, der er vandlandet?"

"Ja," svarede den unge mand på skansen, tydeligvis en anelse overrasket.

"Og hvad er det så lige, man giver for at komme ind?"

"78 kroner pr. person"

"Og der er ingen familierabat eller mængderabat?"

"Nej"

"Det var da alligevel noget for den smule vandland"

"Joh, men nu får vi jo heller ikke offentligt tilskud"

"Nå, men jeg tror nu nok, vi finder noget andet alligevel"

Og det gjorde vi så. Inde i Hadsund, mindre end end 20 minutters kørsel derfra, ligger Hadsund Svømmehal og nej, det er ikke subtropisk og der er heller ikke en vandrutsjebane på svimlende 30 meter, men ærligt talt, er det nu også de 63 kroner ekstra værd pr. barn?

Og vi havde en skøn, skøn eftermiddag i svømmehallen. Den måde, vi blev taget imod på, var uovertruffen og vi blev anvist, hvor vi skulle klæde om og hvordan vi kom ind til selve svømmehallen af glade mennesker, der snakkede med børnene og det var lige før, vi blev tilbudt hjælp til at klæde om også.

Så alt i alt vil jeg bare på det varmeste anbefale Hadsund Svømmehal!

Du finder deres hjemmeside her: http://www.hadsundsvoemmehal.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar! Det er altid en glæde at få respons!

Hvis du har kommenteret som anonym, kan du altid vende tilbage til indlægget og se, om der er blevet svaret på din kommentar.

Har du derimod identificeret dig selv, f.eks. som registreret bruger eller med din Googlekonto, kan du vælge at få tilsendt besked ved at sætte vinge ved boksen "Underret mig."