tirsdag den 11. september 2012

NYT! Cover til Skrymers Handske!

Skrymers Handske

 - 1. del af Fyrkatserien

Få din signerede bog her!

Til November udkommer min første roman! Prisen bliver 199,- for Paperbackudgaven og 99,- for eBogsudgaven! Du kan allerede nu forudbestille bogen og så betaler vi fragten!

Skrymers Handske, en Science Fiction for teenagere:


"Der er krig i Mælkevejen. Alliancen mellem Aser og Vaner kæmper for at bremse Jætterne, som med en uhørt brutalitet besætter planeter overalt i galaksen og undertrykker hele solsystemer. Jætterne er i massivt overtal, så Alliancens eneste styrke er deres teknologiske overlegenhed. For at bevare denne fordel, må Alliancen hele tiden udvikle ny teknologi og som en del af det er Fyrkat-ekspeditionen ledet af Thor blevet sendt til Jorden for at eksperimentere med Ormehulsteknologi.
Da Jætterne angriber Fyrkat-ekspeditionen og bortfører menneskebørnene Tjalfe og Røskva, må Thor og hans kampfæller tage affære. Det bringer dem til Skrymers Handske, en klynge af sorte huller, hvor en sindssyg redningsaktion sættes i værk.
Udfordringen bliver kun værre af, at der er en forrædder blandt dem og Thor må se i øjnene, at det muligvis kan være hans ven og soldaterkammerat Loke.
Kan Thor nå at redde Tjalfe og Røskva, inden Jætterne slår dem ihjel og hvem kan han i sidste ende regne med, når det gælder?"


Køb bogen nu og spar fragten!

Skrymers Handske udkommer som Paperback på dansk midt i November og som eBog på dansk midt i December. Du kan allerede nu forudbestille bogen ved at klikke på fanen "Forudbestilling" i toppen af bloggen eller på linket herunder:

http://holbohistorier.blogspot.dk/p/nyt-forudbestil-skrymers-handske.html

Husk endelig at skrive alle oplysningerne på - det letter ekspeditionen...

Hvis du bestiller senest 10. November før midnat, betaler vi fragten! Og de trykte bøger, du forudbestiller, er naturligvis signerede!

Betalingen for bøgerne kan ske enten ved almindelig bankoverførsel eller gennem PayPal og betalingsbetingelserne er en måned fra bestillingsdatoen. Der kommer en mail ud med oplysninger om, hvordan du betaler...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar! Det er altid en glæde at få respons!

Hvis du har kommenteret som anonym, kan du altid vende tilbage til indlægget og se, om der er blevet svaret på din kommentar.

Har du derimod identificeret dig selv, f.eks. som registreret bruger eller med din Googlekonto, kan du vælge at få tilsendt besked ved at sætte vinge ved boksen "Underret mig."