lørdag den 15. september 2012

Frie Forfattere

eBøger har indtil videre ikke været det helt store i Danmark, men meget tyder på, at der er ved at ske en forandring på den front.

Derfor er det med stor fornøjelse, at jeg nu kan gøre det ganske officielt, at jeg og 11 andre forfattere er gået sammen om en hjemmeside, hvor du som læser kan få overblik over nye udgivelser, finde baggrundsstof for mange nye bøger og lære forfatterne lidt bedre at kende.

På Frie Forfattere vil der også være supergode tilbud fra tid til anden og faktisk er der netop nu et rigtig godt tilbud til dig, som kan lide en god spøgelseshistorie eller en god krimi:


Men i stedet for at fortælle mere om det, vil jeg overlade ordet til Frie Forfattere - klik på linket herunder og find ud af, hvoran du skaffer dig et GRATIS eksemplar af "Lynggården."

2 kommentarer:

 1. Glimrende, Per. Hatten af for dig.

  SvarSlet
 2. Jo, tak...
  Jeg vil iøvrigt anbefale, at du tilmelder dig mit nyhedsbrev
  Jeg sender det ca. en gang om måneden og der vil være gode tilbud, konkurrencer og info om kommende og nye bøger.

  Du kan tilmelde dig her:
  http://eepurl.com/pvnVv

  SvarSlet

Tak for din kommentar! Det er altid en glæde at få respons!

Hvis du har kommenteret som anonym, kan du altid vende tilbage til indlægget og se, om der er blevet svaret på din kommentar.

Har du derimod identificeret dig selv, f.eks. som registreret bruger eller med din Googlekonto, kan du vælge at få tilsendt besked ved at sætte vinge ved boksen "Underret mig."