søndag den 29. januar 2012

Sebastian på Sokkeøen

Hvor forsvinder sokkerne hen?

Har nu nogensinde spekuleret på, hvor sokkerne forsvinder hen, når vi ikke kan finde dem? Du kender sikkert det, at sokker mister deres makker lige efter du har vasket tøjet og det er da brandirriterrende. Men nu er der en forklaring på vej, som måske kan hjælpe dig til at komme videre i livet:


Sagen er, at der inde i vaskemaskinen findes en portal, som den ene af et par sokker forsvinder igennem, når de trænger til ferie. Så havner de ude på sokkeøen, hvor de får sig et par velfortjente feriedage efter al den liggen i skuffe, vaden rundt i gamle, tætte sko og støvler og vask, hvor de bare kører rundt og rundt og rundt og rundt til de bliver helt rundtossede.


I Sebastian på Sokkeøen møder vi drengen Sebastian, som suges med igennem portalen og lander på sokkeøen, hvor han starter en ferie sammen med sokkerne Sokki og Strømpeline. Men noget er helt galt på sokkeøen. Den grumme Uldtot holder flere og flere sokker som gidsler og gør dem til håndlangere ved at sætte en klemme på dem og han vil være den, der bestemmer på sokkeøen. Sebastian skal så grueligt meget igennem for at genfinde nøglen til portalen, som Uldtotten har stjålet, før han igen kan vende hjem til sin familie.


Historien er lige så stille undervejs og vi regner med at kunne udgive bogen i løbet af efteråret. Måske du kunne tænke dig at være BETA-læser på bogen? Alt, du skal gøre er, at henvende dig til mig på min mailadresse, som er: perholbo snabela gmail punktum com og så vil jeg give dig et link, hvor du kan begynde at læse og kommentere...


I mellemtiden kan du jo gå ind på saxo.com og se, om ikke der skulle være en anden bog, du syntes, kunne være interessant at læse for dine børn, som f.eks. "Prinsesse Lila og Prinsen på Den Vrede Hest"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar! Det er altid en glæde at få respons!

Hvis du har kommenteret som anonym, kan du altid vende tilbage til indlægget og se, om der er blevet svaret på din kommentar.

Har du derimod identificeret dig selv, f.eks. som registreret bruger eller med din Googlekonto, kan du vælge at få tilsendt besked ved at sætte vinge ved boksen "Underret mig."