torsdag den 18. december 2014

Fuckr med dn jul - hvordan gør Jan Hellesøe?

De senere par år har Jan Hellesøe luret, narret, hyptoniseret og manipuleret sig igennem flere programmer på DR. Han lægger ikke skjul på, at det er fup og bedrag, så no bad feelings...

Det seneste eksempel er DR3´s julekalender, hvor Jan Hellesøe manipulerer kendte såvel som ukendte til at træffe bestemte valg, have bestemte følelser og se bestemte scenarier for sig.

Udsendelsen fra 10.december er ofret for hans bedrag dog ikke nogen inde i dit TV. Det er dig selv!
Her forudsiger han med stor præcision, hvilket kort du vælger ud af 5 kort med julepakker på.

Skræmmende? Næh, egentlig ikke, for tricket er ret simpelt. Kunne du tænke dig at finde ud af, hvordan han gør?

Så læs videre...

Lad os først se effekten af tricket:

Jan Hellesøe fremviser 5 kort med julepakker i forskellige farver og du skal vælge et af kortene. Husk farve på både pakke og gavebånd:


Efter, at du har truffet dit valg, skal du altså huske farve på både pakke og bånd og så vil dit kort blive fjernet fra bunket.
Når du er klar til at se, om dit kort er fjernet, klikker du her

3 kommentarer:

 1. Er der tale om farver og bedrag? Jeg valgte grøn gul, som senere er blå gul.
  Men hvordan lærer han andre Japansk? Det virker som fup og aftalt spil.
  Men det kort jeg valgte, det forsvandt ikke eller gjorde det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anonym,
   Tak for din kommentar. Hvis du gerne vil følge med i, når jeg svarer på kommentarer, kan du gøre det ved ikke at være anonym.

   Men for at svare på dine spørgsmål:
   Ja, der er tale om farver og bedrag. Hvert kort har én farve for selve gaven og én farve for gavebåndet.
   Men når du har valgt dit kort, kan du ikke huske andet end netop dette ene kort. Så mange informationer kan hjernen almindeligvis ikke holde fast i på én gang.

   Bedraget består så i, at ingen af kortene fra første omgang er med i anden omgang. Derfor vil det kort, du har valgt i første omgang, aldrig være med i anden omgang.

   Prøv at læse mit indlæg igen og klik lidt frem og tilbage mellem siderne - så vil du se, at ingen af de fem første kort er med, når kortene vises anden gang. Det er nemlig helt andre kort.

   Slet
 2. Vil sige første sekund blev man sådan hey, men andet sekund synes det var ret tydeligt at det var fordi de alle var byttet ud.

  SvarSlet

Tak for din kommentar! Det er altid en glæde at få respons!

Hvis du har kommenteret som anonym, kan du altid vende tilbage til indlægget og se, om der er blevet svaret på din kommentar.

Har du derimod identificeret dig selv, f.eks. som registreret bruger eller med din Googlekonto, kan du vælge at få tilsendt besked ved at sætte vinge ved boksen "Underret mig."