mandag den 5. december 2011

Juleeventyr med Onkel Andreas

Når man er sammen med Onkel Andreas, ved man aldrig, hvad der kan ske. Han siger aldrig noget og han prøver egentlig heller ikke på at være sjov, men alligevel sker der de mest underlige ting med Onkel Andreas.

Lige nu er vi på hårdt arbejde for at få gjort historien klar til udgivelse, men du kan da lige få en lille smagsprøve på Onkel Andreas her:
Efter et lille stykke tid havde de andre opdaget, at onkel Andreas var forsvundet og nu gik den helt store eftersøgning i gang. Vi ledte efter onkel Andreas både oppe og nede og inde og ude, men intet spor var der af ham. Jeg vidste selvfølgelig godt, hvor han var, men for det første var det det mest spændende og sjove der var sket hele dagen – og for det andet vidste jeg ikke helt, hvordan jeg skulle forklare, at onkel Andreas lå inde i julestjernen.

Da vi havde ledt i nogle timer, hentede mormor en pose æbleskiver i fryseren og smed dem ind i ovnen. ”Vi kan jo ikke lede på tom mave,” sagde hun, ”og desuden er han sikkert bare gået sig en tur, fordi han ikke gider tage opvasken.”

Uden de andre så det, sneg jeg mig hen til julestjernen for at sikre mig, at onkel Andreas var okay. Jeg trak to strimler en anelse fra hinanden og kiggede ind. Jo, den var god nok: dér lå onkel Andreas inden i julestjernen og snorkboblede.

Når historien er helt færdig, vil vi lægge første kapitel ud her på siden og vi regner med at den er klar til salg via SAXO.com d. 15. December, så du kan lige nå det inden juleaften...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar! Det er altid en glæde at få respons!

Hvis du har kommenteret som anonym, kan du altid vende tilbage til indlægget og se, om der er blevet svaret på din kommentar.

Har du derimod identificeret dig selv, f.eks. som registreret bruger eller med din Googlekonto, kan du vælge at få tilsendt besked ved at sætte vinge ved boksen "Underret mig."