torsdag den 8. november 2012

Anmeldelse af Skrymers Handske


Et guddommeligt science fiction-eventyr

Af Cecilie Dyrby Jensen, erhvervspraktikant

Avisens praktikant anmelder bogen "Skrymes Handske" af Per Holbo fra Rask Mølle

Anmeldelse:   "Skrymers Handske" er titlen på Per Holbos nye fantastiske ungdomsroman, som handler om, hvordan to menneskebørn ved et uheld kommer til at pille ved gudernes teknologi, og derefter bliver taget til fange af jætterne, som, et kort øjeblik, også får adgang til teknologien.

Efter børnenes kidnapning beslutter guderne sig for at begive sig ud på en farefuld rejse i kamp mod tid og rum, for at bringe børnene tilbage, men det viser sig at være sværere end forventet. Børnene er nemlig fanget på jætternes skib, som ligger i Skrymers Handske, og guderne får brug for al deres viden, hvis de skal nå børnene i tide.Men overlever guderne rejsen, og hvem af dem er forræderen, som gav jætterne adgang til deres teknologi? Det vil vise sig.

Fantastisk
Bogen er en science fiction roman, men er dog berørt af kendte personer fra den nordiske mytologi, hvilket gør det til den perfekte ungdomsroman. Den er fantastisk og trækker dig med ind i et helt nyt univers, som er både spændende og farligt.

Så hvis du er til et rigtig science fictioneventyr, kan bogen helt klart anbefales, da den helt sikkert vil fange din opmærksomhed.

"Skrymers Handske" bliver udgivet som paperback i midten af november, men kan købes som E-bog allerede nu. God fornøjelse.

***

Ovenstående anmeldelse var i Hedensted Avis 31. oktober og jeg glæder mig over den. Især, fordi anmelderen hører til målgruppen. Stor tak for den dejlige anmeldelse.

"Skrymers Handske" kan købes som eBog til 49,- her

Og som Paperback til 199,- her eller hos din lokale boghandler.

Har de den ikke hos din boghandler, skal du bare bede dem om at bestille den hjem.

Bogen udgives som Paperback 17. november...

3 kommentarer:

 1. Hejsa!

  Din bog ser spændende ud. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor mange ord den er på.

  Lise

  SvarSlet
 2. Hej Lise,

  Jeg kan godt forstå, du spørger, for de fleste danske netboghandlere bruger nemlig stadig den gamle sidebetegnelse, som egentlig hører til trykte bøger, hvis de da overhovedet bruger en betegnelse.

  Skrymers Handske er på 218 sider i den trykte udgave
  eBogen har knap 55.000 ord, hvilket svarer nogenlunde til den første Harry Potter - bemærk i den forbindelse, at en dansksproget bog har noget færre ord end en engelsksproget, da vi på dansk bruger sammensatte ord og har en lidt anden måde at samskrive tingene på. En engelsksproget udgave af Skrymers Handske (og en sådan er på vej...) vil komme til at indeholde ca. 75-80.000 ord.

  Tak for din interesse for bogen. Jeg glæder mig til på lørdag, hvor den bliver udgivet!

  mvh.

  Per

  SvarSlet
 3. Hejsa!

  Tak for svaret. Det betyder desværre, at den er for lang til Niels Klim-prisen, men det var jo ikke til at gætte på forhånd.

  Held og lykke med den!

  SvarSlet

Tak for din kommentar! Det er altid en glæde at få respons!

Hvis du har kommenteret som anonym, kan du altid vende tilbage til indlægget og se, om der er blevet svaret på din kommentar.

Har du derimod identificeret dig selv, f.eks. som registreret bruger eller med din Googlekonto, kan du vælge at få tilsendt besked ved at sætte vinge ved boksen "Underret mig."